header shape divider

O nama

PIK Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg crvenog mesa i mesnih prerađevina.
Preko 40% potreba tržišta crvenog mesa i mesnih prerađevina u Hrvatskoj zadovoljava upravo PIK, što nas čini liderom u svim kategorijama koje proizvodimo.

“PIK Vrbovec svoje korijene vuče još iz daleke 1938. godine, a 2005. godine započinje vrlo intenzivan razvoj kompanije, koja iz godine u godinu bilježi rekorde u količini proizvedenih i prodanih proizvoda. Danas je vodeća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg crvenog mesa i mesnih prerađevina. PIK zadovoljava preko 40% potreba tržišta crvenog mesa i mesnih prerađevina u Hrvatskoj te je lider u svim kategorijama koje proizvodi: svježe meso, šunke, trajne salame, parizeri od crvenog mesa, mortadele, kobasice za kuhanje i pečenje te naresci.

Pozicija koju PIK danas ima na tržištu može se zahvaliti kontinuiranim ulaganjima, brojnim inovacijama, suvremenoj tehnologiji i modernoj opremi, usmjerenosti na sigurnosti i kvalitetu proizvodnih procesa i proizvoda, znanju i zalaganju svih zaposlenika, no jednako tako i poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i neprestanom osluškivanju potreba i zahtjeva potrošača.”

back to top