Sljeme Jeger već je dugi niz godina jedan od najpopularnijih suhomesnatih proizvoda, a njegov specifičan okus lako se pamti. Odličan je za svaki konkretan obrok bilo da je narezan na šnite ili pečen na tavi.
Pakiranja: 600 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 45 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
216 kcal /896 kJ
Ukupno bjelančevina
14 g
Ukupno ugljikohidrata
3.9 g
Ukupno masti
16 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
30/11/
2016
Teško je odoljeti svježe pečenom kruhu. Instinktivno ćemo ga trgati rukama i uživati u hrskavoj korici. Ovaj kruh se 'lista' pri čemu možete uživati u aromi maslaca i češnjaka te slanom punjenju.
PROČITAJ VIŠE29/08/
2016
Flatbread je tanki kruh koji može poslužiti kao baza za razna jela - od pizze do malih zalogaja. Slaže se s namazima poput pašteta pa bi bilo šteta da ga ne isprobate napraviti.
PROČITAJ VIŠE12/04/
2016
Hrskave i "puteraste" rolice od lisnatog tijesta punjene pikantnom vrbovečkom kobasicom i sirom idealan su zalogaj "u prolazu" ili finger food za gladno društvo.
PROČITAJ VIŠE23/03/
2016
Kako ovaj Uskrs iskoristiti višak tvrdo kuhanih jaja? Nudimo vam jednostavnu i brzu ideju koja će uljepšati svaki blagdanski stol - punjena jaja.
PROČITAJ VIŠE18/02/
2016
Uživate u dugačkom doručku vikendom? Ovo je jelo za vas! Napravite tostirani kruh s poširanim jajetom, preprženom kobasicom i svježim avokadom.
PROČITAJ VIŠE30/12/
2015
(Pred)jelo koje ne zahtijeva kuhanje već samo osnovne kulinarske vještine poput miješanja i sjeckanja? Zvuči dobro, a okus mu je još bolji - punjeni francuski kruh.
PROČITAJ VIŠE