Sljeme Jeger već je dugi niz godina jedan od najpopularnijih suhomesnatih proizvoda, a njegov specifičan okus lako se pamti. Odličan je za svaki konkretan obrok bilo da je narezan na šnite ili pečen na tavi.
Teško je odoljeti svježe pečenom kruhu. Instinktivno ćemo ga trgati rukama i uživati u hrskavoj korici. Ovaj kruh se 'lista' pri čemu možete uživati u aromi maslaca i češnjaka te slanom punjenju.
Flatbread je tanki kruh koji može poslužiti kao baza za razna jela - od pizze do malih zalogaja. Slaže se s namazima poput pašteta pa bi bilo šteta da ga ne isprobate napraviti.
Hrskave i "puteraste" rolice od lisnatog tijesta punjene pikantnom vrbovečkom kobasicom i sirom idealan su zalogaj "u prolazu" ili finger food za gladno društvo.
(Pred)jelo koje ne zahtijeva kuhanje već samo osnovne kulinarske vještine poput miješanja i sjeckanja? Zvuči dobro, a okus mu je još bolji - punjeni francuski kruh.