Sljeme Krvavica ima idealan omjer svinjskog mesa, krvi, ječmene kaše i začina što joj daje jedinstveni okus i aromu. Najčešće se priprema pečenjem u tavi ili pećnici, a posebno su popularne u zimskom dijelu godine.
Pakiranja: cca 500 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 30 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
270 kcal /1125 kJ
Ukupno bjelančevina
17 g
Ukupno ugljikohidrata
7.8 g
Ukupno masti
19 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
13/02/
2022
Iako su krvavice poznata zimska delikatesa, katkad nam se čini da njihov krug obožavatelja nije dovoljno širok.
PROČITAJ VIŠE23/11/
2020
Iako su krvavice poznata zimska delikatesa, katkad nam se čini da njihov krug obožavatelja nije dovoljno širok.
PROČITAJ VIŠE25/02/
2014
Krvavice su nepravedno zapostavljene mesne prerađevine, jer dobro napravljene i začinjene doista su prava poslastica. Priprema je brza i jednostavna, a vi ćete u nepunih sat vremena imati odličan zimski obrok.
PROČITAJ VIŠE