header shape divider

Recepti

30/05/

2022

Sporo pečeni Beef hammer s pireom od celera i krumpira

Sporo pečeni Beef hammer s pireom od celera i krumpira

Mekano meso, kremasti pire i sočan umak idealna su kombinacija za uživanje u obiteljskom ručku i okupljanju oko stola vikendom.

linkPROČITAJ VIŠE

30/05/

2022

Rez! Akcija! Upoznajte Beef hammer

Rez! Akcija! Upoznajte Beef hammer

Nije teško pogoditi čemu Beef hammer duguje svoj naziv, zar ne? Ovako obrađena koljenica, izgledom podsjeća na čekić, a "zakucat" će vas svojim sočnim okusom.

linkPROČITAJ VIŠE

03/04/

2022

Špek knedle s junećim pečenjem i kiselim kupusom

Špek knedle s junećim pečenjem i kiselim kupusom

Špek knedle su prava divota od jela! Em što vas rješavaju starog kruha, em su prava delikatesa.

linkPROČITAJ VIŠE

23/10/

2019

Sporo kuhani osso buco u crnom vinu

Sporo kuhani osso buco u crnom vinu

Ovaj omiljeni klasik rado je viđen gost u našim tanjurima tijekom cijele godine. Ipak, nekako posebno prija u hladnijim mjesecima, kad biramo malo teža, začinjenija, mesna jela koja će nas dobro zagrijati i dugo držati sitima.

linkPROČITAJ VIŠE

22/11/

2018

Bograč: Neodoljivi prekmurski gulaš

Bograč: Neodoljivi prekmurski gulaš

Bograč, jelo koje je dobilo ime po kotliću u kojem se kuha, svoje korijene vuče iz mađarske kuhinje, neodoljivo je slasno i pikantno te je jedno od simbola tradicionalne prekmurske kuhinje.

linkPROČITAJ VIŠE

21/02/

2017

Iz pećnice: Juneća koljenica s grahom

Iz pećnice: Juneća koljenica s grahom

Juneća koljenica je komad mesa koji je dobro poznat i cijenjen u gastronomiji, a uz dodatak graha ovo jelo postaje ne samo nutritivno bogatije, već i prava mala riznica okusa. Probajte!

linkPROČITAJ VIŠE
back to top