PULLED PORK ili točnije trgana svinjetina je klasično američko jelo s roštilja koje se priprema tehnikom slow cookinga. Najčešće je napravljeno od svinjske lopatice koja se prije serviranja odvaja/trga od čega dolazi i sam naziv. Idealno je za poslužiti u pecivu ili tortilji, a može se jesti i klasično s prilogom.
Pakiranja: 500 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 120 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
105 kcal / 523 kJ
Ukupno bjelančevina
18 g
Ukupno ugljikohidrata
0,8 g
Ukupno masti
5,5 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
19/04/
2023
Nova PIK-ova linija Slow cooked selection proizvoda odmah je privukla pažnju i nepca gastro entuzijasta.
PROČITAJ VIŠE30/03/
2023
Složenac od krumpira sa sporo kuhanim, a zatim pečenim buncekom i kremastim preljevom od vrhnja odlična je ideja za obiteljski ručak.
PROČITAJ VIŠE02/01/
2023
Meso hrvatskih farmi koje je već termički obrađeno, odnosno sporo kuhano, kako bi na vašem stolu završilo u najsočnijem obliku.
PROČITAJ VIŠE02/01/
2023
Za kuhanje bez stresa odaberite sporo kuhanu svinjsku koljenicu i samo je zapecite u pećnici, to je zaista jedino što trebate učiniti.
PROČITAJ VIŠE22/12/
2022
Mekano, sočno, trgano svinjsko meso i palenta obogaćena začinima postat će vaš omiljeni brzi ručak – sve je gotovo za samo pola sata.
PROČITAJ VIŠE22/12/
2022
Provedite manje vremena u kuhinji, a više s obitelji uz SLOW COOKED SELECTION PIK Vrbovca.
PROČITAJ VIŠE