header shape divider
meso

Recepti

13/02/

2022

Ječam s dimljenim prsnim vršcima

Ječam s dimljenim prsnim vršcima

Ječam s korjenastim povrćem i suhim mesom još jedan je klasik zimske kuhinje.

linkPROČITAJ VIŠE

28/07/

2018

Zapečeni njoki u bijelom umaku s buđolom

Zapečeni njoki u bijelom umaku s buđolom

Njoki u bijelom umaku bez vrhnja za kuhanje? Moguće je! Odgovor se krije u mlijeku i vinu, a tajni "začin" je buđola.

linkPROČITAJ VIŠE

11/03/

2018

Lisnati jastučići s dimljenom vratinom i špinatom

Lisnati jastučići s dimljenom vratinom i špinatom

Ovi jastučići nisu za spavanje već za ukusno i glasno hrskanje, po mogućnosti u dobrom društvu. Združuju laganu ricottu i špinat s dimljenom vratinom, a gotovi su za manje od pola sata.

linkPROČITAJ VIŠE

13/02/

2018

Hrskavi buncek sa zeljem i restanim krumpirom

Hrskavi buncek sa zeljem i restanim krumpirom

Savršeno mekan i sočan buncek prvo treba biti i kuhan i pečen. Uspjeh kiselog dinstanog zelja ovisi o karameliziranom šećeru, a restani krumpir treba pripremati dok je vruć.

linkPROČITAJ VIŠE

20/01/

2017

Krumpirova juha na baranjski način

Krumpirova juha na baranjski način

Iako mnogima na spomen Baranje prva misao pada na kulen, čobanac ili fiš paprikaš, mi vam donosimo recept za krumpirovu juhu na baranjski način.

linkPROČITAJ VIŠE

25/11/

2016

Juha od bijelog graha sa suhim mesom

Juha od bijelog graha sa suhim mesom

Ova gusta zimska juha od graha kuhana je s dimljenom koljenicom, odnosno buncekom i osobito će prijati u hladnijim danima.

linkPROČITAJ VIŠE
back to top