header shape divider

29/04/2022

piknik patrola jarun bundek
Projekt nastao s ciljem promocije važnosti brige o prirodi i okolišu te pravilnog zbrinjavanja otpada počinje u nedjelju, 1. svibnja na najpopularnijim zagrebačkim lokacijama za roštiljanje, Jarunu i Bundeku.

Na Međunarodni dan rada, kada tradicionalno počinje sezona roštiljanja, naša kompanija pokreće projekt kojim potičemo društveno odgovorno ponašanje – PIKnik patrolu.

Projekt nastao s ciljem promocije važnosti brige o prirodi i okolišu te pravilnog zbrinjavanja otpada počinje u nedjelju, 1. svibnja od 11 sati na najpopularnijim zagrebačkim lokacijama za roštiljanje, Jarunu i Bundeku.

Članovi PIKnik patrole obilazit će lokacije za roštiljanje i provjeravati zbrinjavaju li građani pravilno otpad, ostavljaju li uredne pozicije za roštiljanje i tako brinu o okolišu, a onima koji budu prednjačili urednošću, PIKnik patrola pripremila je nagrade – meso i pribor za roštiljanje.

Ovim projektom, još jednom, naglašavamo koliko je važno pravilno prikupljanje i razvrstavanje otpada. Isto tako, želimo potaknuti sve na što veći angažman kada je zaštita prirode i okoliša u pitanju.

Kada se uzme u obzir da je, primjerice, prirodi potrebno oko 1000 godina da razgradi samo jedan plastični predmet, dok je za plastičnu vrećicu potrebno oko 240 godina, onda je itekako važno znati da brigom o prirodi, brinemo o našoj sadašnjosti i budućnosti.

PIKnik patrola svoj rad nastavlja tijekom svibnja i to nagradnim natječajem na PIK-ovim društvenim mrežama. Pratite nas i osvojite prigodne nagrade.

back to top