PIK juneći ćevapčići trebaju samo malo vatre, a na vama je da ih kombinirate – lepinja, kajmak, luk – kako god vam je draže.
Pakiranja: 810 g, 540 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 6 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
280 kcal /1170 kJ
Ukupno bjelančevina
16 g
Ukupno ugljikohidrata
1 g
Ukupno masti
24 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
23/05/
2019
Ukusne lepinje obavezna su pratnja svakom dobrom ćevapu, a ove s jogurtom bit će gotove za manje od pola sata.
PROČITAJ VIŠE12/01/
2017
Osnovni recept za brzo pripremljene domaće ćevape je nešto što svatko treba imati pri ruci. Za ekstra užitak, pridružite im domaće lepinje i umak od kajmaka.
PROČITAJ VIŠE30/12/
2015
Ćevapi se peku na roštilju i poslužuju uz kajmak, luk i lepinju. To je osnova, s tim se apsolutno slažemo. Ali naš poznati kuhar Branko Ognjenović ima još jednu senzacionalnu ideju - pohani ćevapi.
PROČITAJ VIŠE16/11/
2015
Uvjet za pripremu dobrih ćevapa? Pa dobar tek! Bacite ih na tavu ili roštilj i nagradite svoje nepce.
PROČITAJ VIŠE03/09/
2015
Mazalice su ukusno predjelo, osobito ako ih pripremate za veće društvo koje se gladno okupilo oko roštilja.
PROČITAJ VIŠE01/06/
2015
Nahrani čovjeka ćevapima i bit će sretan cijeli dan. Nauči ga tajnama savršenog roštilja i bit će sretan cijeli život! A ako nisi siguran što je to sve što treba znati o roštilju - pokaži mu članak u nastavku!
PROČITAJ VIŠE