header shape divider

Recepti

17/05/

2019

NATJEČAJ: Biramo najluđu roštilj lokaciju!

NATJEČAJ: Biramo najluđu roštilj lokaciju!

Hrabro roštiljamo tamo gdje još nitko nije! U letećem balonu dok uz mastan ćevap prosiš dragu ili na prikolici Tamića dok isti klizi niz ulice tvoga grada… Daj nam ideju jer 3 ćemo i ostvariti!

linkPROČITAJ VIŠE

14/05/

2019

Svinjska rebra s ljutim umakom od borovnica

Svinjska rebra s ljutim umakom od borovnica

Iako se na prvu ovo čini kao nespojiva kombinacija, rebra se odlično slažu s pikantnim umakom od svježih borovnica i rižom.

linkPROČITAJ VIŠE

20/01/

2017

Krumpirova juha na baranjski način

Krumpirova juha na baranjski način

Iako mnogima na spomen Baranje prva misao pada na kulen, čobanac ili fiš paprikaš, mi vam donosimo recept za krumpirovu juhu na baranjski način.

linkPROČITAJ VIŠE

06/10/

2016

Drugačija peka: Meso ispod staklenog zvona

Drugačija peka: Meso ispod staklenog zvona

Funkcionalna, ali i vizualno atraktivna, staklena peka pruža gostu doživljaj pripreme njegovog obroka, a kuharu lakšu kontrolu nad pečenosti mesa i povrća.

linkPROČITAJ VIŠE

02/10/

2015

Za prste polizati: Svinjska rebra s roštilja

Za prste polizati: Svinjska rebra s roštilja

Ispeći svinjska rebra na roštilju može biti relativno zahtjevan zadatak. Da bi postala meka i sočna, potrebno je više vremena i termičke obrade te pokoji trik.

linkPROČITAJ VIŠE

27/10/

2014

Kvarnerski specijalitet: Primorski lonac ili batuda

Kvarnerski specijalitet: Primorski lonac ili batuda

Primorski lonac je snažno i krepko jelo za koje se vjeruje da su ga osmislile žene cestara kako bi mogli raditi težak i fizički naporan posao.

linkPROČITAJ VIŠE
back to top