PIK Suha svinjska rebra smatraju se pravom delikatesom. Idealan su odabir za sva jela kojima želimo dodatno obogatiti okus ukusnim komadom suhog mesa.
Sastojci: svinjska rebra, voda, sol, regulator kiselosti E451, stabilizator E452, konzervans E250.
Napomena: Proizvod je sezonski.
Pakiranja: 550 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 45 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
350 kcal /1448 kJ
Ukupno bjelančevina
15 g
Ukupno ugljikohidrata
0.5 g
Ukupno masti
32 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
21/04/
2024
Dobra stara težačka jela nikada ne bi trebala izaći iz mode, a jedno od takvih su i trganci s vrhnjem te, u našem slučaju, prženom pancetom i mladim lukom.
18/12/
2023
Slatki izgledom, a slani okusom, ovi zgodni borići upotpunit će vaš svečani stol.
20/02/
2023
Možda im ime i podrijetlo nisu sasvim usklađeni, ali kombinacija okusa svakako je, stoga isprobajte ovu neobičnu palačinku napunjenu ukusnim sastojcima.
13/02/
2022
Ječam s korjenastim povrćem i suhim mesom još jedan je klasik zimske kuhinje.
28/07/
2018
Njoki u bijelom umaku bez vrhnja za kuhanje? Moguće je! Odgovor se krije u mlijeku i vinu, a tajni "začin" je buđola.
11/03/
2018
Ovi jastučići nisu za spavanje već za ukusno i glasno hrskanje, po mogućnosti u dobrom društvu. Združuju laganu ricottu i špinat s dimljenom vratinom, a gotovi su za manje od pola sata.