
PIK Svinjska koljenica je polutrajni suhomesnati proizvod dobiven sušenjem i dimljenjem stražnje svinjske koljenice. Proizvod je poznat i pod nazivom buncek.
Sastojci: svinjska koljenica, voda, sol, stabilizator E452, regulator kiselosti E451, konzervans E250.
Napomena: Proizvod je sezonski.
Pakiranja: 1.2 kg


Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
231 kcal /958 kJ
Ukupno bjelančevina
17 g
Ukupno ugljikohidrata
0.2 g
Ukupno masti
18 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
21/04/
2024

Dobra stara težačka jela nikada ne bi trebala izaći iz mode, a jedno od takvih su i trganci s vrhnjem te, u našem slučaju, prženom pancetom i mladim lukom.
PROČITAJ VIŠE18/12/
2023

Slatki izgledom, a slani okusom, ovi zgodni borići upotpunit će vaš svečani stol.
PROČITAJ VIŠE20/02/
2023

Možda im ime i podrijetlo nisu sasvim usklađeni, ali kombinacija okusa svakako je, stoga isprobajte ovu neobičnu palačinku napunjenu ukusnim sastojcima.
PROČITAJ VIŠE13/02/
2022

Ječam s korjenastim povrćem i suhim mesom još jedan je klasik zimske kuhinje.
PROČITAJ VIŠE28/07/
2018

Njoki u bijelom umaku bez vrhnja za kuhanje? Moguće je! Odgovor se krije u mlijeku i vinu, a tajni "začin" je buđola.
PROČITAJ VIŠE11/03/
2018

Ovi jastučići nisu za spavanje već za ukusno i glasno hrskanje, po mogućnosti u dobrom društvu. Združuju laganu ricottu i špinat s dimljenom vratinom, a gotovi su za manje od pola sata.
PROČITAJ VIŠE