
PIK Jeger Vrbovečki napravljen je po tradicionalnoj recepturi koja se prenosi generacijama. Njegov rustikalni okus doći će do izražaja bilo da ga konzumirate narezanog na kolutove ili kratko pečete na tavi.
Sastojci: svinjsko i goveđe meso 79%, voda, svinjsko masno i vezivno tkivo, goveđe vezivno tkivo, sol, kalijev klorid, začini i ekstrakti začina, biljna vlakna, regulator kiselosti E451, emulgator E450 i E452, dekstroza, antioksidans E301, konzervans E250.
Pakiranja: 300 g


Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
280 kcal /1160 kJ
Ukupno bjelančevina
15 g
Ukupno ugljikohidrata
1 g
Ukupno masti
24 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
30/11/
2016

Teško je odoljeti svježe pečenom kruhu. Instinktivno ćemo ga trgati rukama i uživati u hrskavoj korici. Ovaj kruh se 'lista' pri čemu možete uživati u aromi maslaca i češnjaka te slanom punjenju.
PROČITAJ VIŠE29/08/
2016

Flatbread je tanki kruh koji može poslužiti kao baza za razna jela - od pizze do malih zalogaja. Slaže se s namazima poput pašteta pa bi bilo šteta da ga ne isprobate napraviti.
PROČITAJ VIŠE12/04/
2016

Hrskave i "puteraste" rolice od lisnatog tijesta punjene pikantnom vrbovečkom kobasicom i sirom idealan su zalogaj "u prolazu" ili finger food za gladno društvo.
PROČITAJ VIŠE23/03/
2016

Kako ovaj Uskrs iskoristiti višak tvrdo kuhanih jaja? Nudimo vam jednostavnu i brzu ideju koja će uljepšati svaki blagdanski stol - punjena jaja.
PROČITAJ VIŠE18/02/
2016

Uživate u dugačkom doručku vikendom? Ovo je jelo za vas! Napravite tostirani kruh s poširanim jajetom, preprženom kobasicom i svježim avokadom.
PROČITAJ VIŠE30/12/
2015

(Pred)jelo koje ne zahtijeva kuhanje već samo osnovne kulinarske vještine poput miješanja i sjeckanja? Zvuči dobro, a okus mu je još bolji - punjeni francuski kruh.
PROČITAJ VIŠE