Slow cooking ili sporo kuhanje odnosi se na termičku pripremu proizvoda koji se kuhaju zatvoreni u vrećici zajedno s dodanim začinima, duže vremensko razdoblje na niskim temperaturama. Upravo su tako pripremljeni PIK slow cooked proizvodi pa tako za jela koja bi inače pripremali doma satima trebate samo slijediti upute na pakiranju i sve je gotovo za 30-40 minuta. Struktura mesa je omekšana, začini su zadržani, a jelo je sočno i ukusno.
Recepti
19/04/
2023
PIK Slow Cooked Selection: Isprobajte recepte slavnog hrvatskog chefa!
Nova PIK-ova linija Slow cooked selection proizvoda odmah je privukla pažnju i nepca gastro entuzijasta.
30/03/
2023
Kremasti pečeni krumpir s buncekom
Složenac od krumpira sa sporo kuhanim, a zatim pečenim buncekom i kremastim preljevom od vrhnja odlična je ideja za obiteljski ručak.
02/01/
2023
Sporo kuhana svinjska rebra s Cole Slaw salatom
Meso hrvatskih farmi koje je već termički obrađeno, odnosno sporo kuhano, kako bi na vašem stolu završilo u najsočnijem obliku.
02/01/
2023
Sporo kuhani buncek s krumpirom i prženim lukom
Za kuhanje bez stresa odaberite sporo kuhanu svinjsku koljenicu i samo je zapecite u pećnici, to je zaista jedino što trebate učiniti.
22/12/
2022
VIDEO: Pulled pork s aromatiziranom palentom
Mekano, sočno, trgano svinjsko meso i palenta obogaćena začinima postat će vaš omiljeni brzi ručak – sve je gotovo za samo pola sata.
22/12/
2022
PIK SLOW COOKED SELECTION: Buncek, rebarca, trgana svinjetina i junetina gotovi u minutama!
Provedite manje vremena u kuhinji, a više s obitelji uz SLOW COOKED SELECTION PIK Vrbovca.