PIK SLOW COOKED SELECTION JE LINIJA MESNIH PROIZVODA KOJI SU TERMIČKI PRED-PRIPREMLJENI. S NJIMA MOŽETE BRZO DOĆI DO JELA ZA KOJA SU INAČE POTREBNI SATI I SATI PRIPREME NA NISKIM TEMPERATURAMA. SVE ŠTO TREBATE JE SLIJEDITI JEDNOSTAVNE UPUTE S PAKIRANJA, A PULLED PORK (TRGANA SVINJETINA), PULLED BEEF (TRGANA JUNETINA), SPARE RIBS (SVINJSKA REBARCA) I PORK KNUCKLE (BUNCEK) ZA TREN ĆE SE NAĆI NA VAŠEM STOLU. PIK VRBOVEC VAM ŽELI DOBAR TEK.

PULLED BEEF / TRGANA JUNETINA

GOTOVO ZA 30 MINUTA, I MOZAK NA PAŠU!

Puno je recepata za slasni juneći but, ali uvjerljivo najbrži za pripremu pronaći ćete u PIK Slow cooked selection verziji. Stavite mozak na pašu, a sočnu i mekanu trganu junetinu poslužite na svom stolu bez suvišnih sati za pripremu.

MESO KOJE SE
TOPI U USTIMA

VRIJEME PRIPREME
30 MIN

GURMANSKI OKUS,
BRZINSKA PRIPREMA

ISPROBAJTE RECEPTE ZA SAVRŠENI PULLED BEEF

PULLED PORK / TRGANA SVINJETINA

GOTOVO ZA 30 MINUTA, BEZ DA SE PRETRGAŠ!

Trgana svinjetina je klasično slow cooked jelo u američkom stilu. Najčešće se radi od svinjske lopatice. Pulled pork idealno je poslužiti u pecivu ili tortilji. Može se jesti i s klasičnim prilogom, najbolje s coleslaw salatom. Nakon pripreme, meso se može trgati prstima ili kuhinjskim priborom, a najbolje ga je kombinirati uz BBQ umak.

MEKOĆA MESA KOJE
SE TRGA PRSTIMA

VRIJEME PRIPREME
30 MIN

VRHUNSKI OKUS,
KAO IZ RESTORANA

PULLED PORK / TRGANA SVINJETINA

GOTOVO ZA 30 MINUTA, BEZ DA SE PRETRGAŠ!

Trgana svinjetina je klasično slow cooked jelo u američkom stilu. Najčešće se radi od svinjske lopatice. Pulled pork idealno je poslužiti u pecivu ili tortilji. Može se jesti i s klasičnim prilogom, najbolje s coleslaw salatom. Nakon pripreme, meso se može trgati prstima ili kuhinjskim priborom, a najbolje ga je kombinirati uz BBQ umak.

MEKOĆA MESA KOJE
SE TRGA PRSTIMA

VRIJEME PRIPREME
30 MIN

VRHUNSKI OKUS,
KAO IZ RESTORANA

ISPROBAJTE RECEPTE ZA SAVRŠENI PULLED PORK

SPARE RIBS / REBARCA

GOTOVO ZA 30 MINUTA, IZ NEBA PA U REBRA!

Rebarca su savršena za pripremu na roštilju ili u pećnici. Spare ribs je primjer komada mesa kojem je potrebna duža termička obrada, a metodom pred-pripreme do sočnih rebarca možete doći za samo komadić tog vremena. Koristili vi nož i vilicu ili jeli prstima, s umakom na tanjuru ili na odjeći, ključno je da uživate u punom okusu ovih rebarca.

MESO KOJE SE
ODVAJA OD KOSTI

VRIJEME PRIPREME
30 MIN

PROFINJEN OKUS ZA
ISTINSKE GURMANE

SPARE RIBS / REBARCA

GOTOVO ZA 30 MINUTA, IZ NEBA PA U REBRA!

Rebarca su savršena za pripremu na roštilju ili u pećnici. Spare ribs je primjer komada mesa kojem je potrebna duža termička obrada, a metodom pred-pripreme do sočnih rebarca možete doći za samo komadić tog vremena. Koristili vi nož i vilicu ili jeli prstima, s umakom na tanjuru ili na odjeći, ključno je da uživate u punom okusu ovih rebarca.

MESO KOJE SE
ODVAJA OD KOSTI

VRIJEME PRIPREME
30 MIN

PROFINJEN OKUS ZA
ISTINSKE GURMANE

ISPROBAJTE RECEPTE ZA SAVRŠENA REBARCA

PORK KNUCKLE / BUNCEK

GOTOVO ZA 45 MINUTA, NE BUNCAMO!

Buncek ili svinjska koljenica tradicionalno je jelo kontinentalne Hrvatske, poznato po dugačkoj i kompliciranoj pripremi. Srećom, s buncekom iz PIK Slow cooked linije preskačemo sve nepotrebne sate kuhanja i dolazimo ravno za stol. Meko meso i hrskava korica koje već volite, na način koji ćete tek zavoljeti.

HRSKAVO
ZAPEČENA KORICA

VRIJEME PRIPREME
45 MIN

NEODOLJIV OKUS
DOMAĆE TRADICIJE

ISPROBAJTE RECEPTE ZA SAVRŠENI BUNCEK

COPYRIGHT © PIK VRBOVEC. SVA PRAVA PRIDRŽANA.