PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Novi proizvod – PIK Buđola

Novi suhomesnati delikatesni proizvod PIK Buđola pravi je saveznik zimskih bogatih sendviča s naglašenom aromom dima. Mesna delicija namijenjena je ljubiteljima moćnih i dominirajućih okusa, koji žele gurmanski zalogaj začiniti nečim izvanrednim i posebnim. Posebnost ovog proizvoda je pažljivo birana kvalitetna sirovina koja se detaljno obrađuje, stavlja u sol, dimi te suši oko dva mjeseca. Kao rezultat dobivamo najukusniju kombinaciju okusa i mirisa specifičnih za tradicionalne suhomesnate proizvode.

PIK Buđola oplemenit će klasične kajgane, „home made“ hamburgere te će postati omiljeni sastojak rustikalnih sendviča i hladnih plata.

Ako se pripremate za „mušku“ večeru uz sportski program i prijatelje, svakako se pobrinite da pri ruci imate PIK Buđolu, koja će biti najbolja zanimacija za nepce u neizvjesnim trenucima ispred malog ekrana.

Sedamdeset godina tradicije i iskustva naših majstora u spoju s vrhunskom tehnologijom 21. stoljeća, čine PIK proizvode najtraženijima na tržištu.

Buđola s potpisom PIK kvalitete je provjeren i dokazano najbolji odabir u svim prilikama!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti