podijeli s prijateljima

PIKO parizeri

Najdraža mesna poslastica najmlađih obožavatelja mesnih prerađevina, no isto tako i onih starijih već dugi niz godina upravo je PIKO.

Ovaj izvrstan proizvod od crvenog mesa s pravom prati glas “Niko kao PIKO” jer iako je blagog okusa, upravo zbog crvenog mesa – visokovrijedne svinjetine i govedine, bogat je proteinima. Preporučuje se svima koji paze na pravilnu i zdravu prehranu, pa ga je jednostavno uvrstiti u svakodnevni obiteljski ili individualni jelovnik. Čvrsta struktura ove mesne delicije omogućuje lako rezanje i slaganje najmaštovitijih kombinacija u različitim oblicima i debljinama, no isto tako i različitim okusima! Odlučite li se za PIKO, uz klasičan PIKO, probajte i PIKO s povrćem te PIKO sa sirom.

PIKO parizeri ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten niti soju te su kvalitetan odabir i za sve osobe koje s pažnjom sastavljaju svoje jelovnike.

NAGRADE i PRIZNANJA:

• QUDAL CERTIFIKAT 2013. - Kategorija: Parizer
• NOVOSADSKI SAJAM PREHRANE 2013. - PIKO - Zlatno odličje
• NOVOSADSKI SAJAM PREHRANE 2011. - PIKO - Zlatno odličje
• DLG 2009. - PIKO - Zlatna medalja za vrhunsku kvalitetu
• DLG 2009. - PIKO sa sjemenkama i Omegolom - Zlatna medalja

Što je novo...

Kratki pregled zbivanja, promocija, ideja za kuhanje i sličnih zanimljivosti

Zavirite u Parizere

Pogledajte što ima novo i odaberite slasni recept

PIKOREZ reže pobjednički sendvič

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti