Mljeveno pakirano meso

Provjereno do najsitnijeg detalja!
podijeli s prijateljima

PIK pakirano meso

Mljeveno meso oduvijek je jedan od najdražih izbora za svakog tko želi bezbroj brzih mogućnosti za raznovrsna jela. Kuhanje nikad nije bilo sigurnije, lakše i kreativnije uz svinjeće, juneće ili miješano PIK mljeveno meso. Čisto meso, bez dodatka soje najbolji je odabir kada želite biti sigurni da ste odabrali kvalitetno i provjereno mljeveno meso.

Za posebno osviještene ili za osobe koje radi zdravstvenih ili drugih prehrambenih razloga traže još više od svog obroka, PIK je pripremio mljeveno meso s 50% manje masnoće od standardnog mljevenog mesa.

Od 2013. godine svježe pakirano mljeveno meso na svakom proizvodu nosi oznaku „MESO HRVATSKIH FARMI“ što dodatno garantira kvalitetu i sljedivost svakog proizvoda. Kada ste sigurni od koga je, ukusnije je!

PIK Vrbovec osim pakiranog svježeg mesa, potrošačima nudi i druge vrste pakiranja poput vakuma ili rinfuze. Za sve dodatne upite i informacije, možete nas kontaktirati na potrošački besplatni telefon: 0800-0807 ili putem e-maila na pik@pik-vrbovec.hr.

NAGRADE i PRIZNANJA:

• QUDAL CERTIFIKAT 2013. - Kategorija: Svježe pakirano meso
• QUDAL CERTIFIKAT 2012. - Kategorija: Svježe pakirano meso

Što je novo...

Kratki pregled zbivanja, promocija, ideja za kuhanje i sličnih zanimljivosti

Zavirite u mljeveno pakirano meso

Pogledajte što ima novo i odaberite slasni recept


PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti