Kobasice za kuhanje i pečenje

5 veličanstvenih kobasica za različite gurmanske užitke!
podijeli s prijateljima

PIK kobasice za kuhanje i pečenje

Prošireni i redizajnirani program PIK kobasica za kuhanje i pečenje namijenjen je vama, istinskim ljubiteljima sočnih neodoljivih kobasica u različitim kombinacijama receptura i začina. Domaća dimljena, Kranjska, Roštiljska, Debrecinka i Ljuta kobasica, čine 5 veličanstvenih PIK kobasica između kojih se teško odlučiti, zato probajte ih sve! Bez obzira planirate li pripremu roštilj zabave za veliko društvo ili jednostavno želite svoje ukućane iznenaditi kulinarskim doživljajem za pamćenje, 5 veličanstvenih PIK kobasica uvijek će biti najbolji odabir. Fina tekstura, provjerena kvaliteta mesa, tradicionalne i inovativne recepture te okus za pamćenje onu su što privlači mesoljupce kod PIK kobasica. Već i samo ime govori kako je riječ o „Veličanstvenim proizvodima“.

NAGRADE i PRIZNANJA

• QUDAL CERTIFIKAT 2013. - Kategorija: Kranjska kobasica

Što je novo...

Kratki pregled zbivanja, promocija, ideja za kuhanje i sličnih zanimljivosti

Zavirite u kobasice za kuhanje i pečenje

Pogledajte što ima novo i odaberite slasni recept


PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti