header shape divider

12/03/2021

pik sunke i sit i fit
Novom kampanjom podsjećamo kako su PIK šunke odličan odabir za sve koji paze na prehranu i žele uživati u hrani bez grižnje savjesti.

PIK šunke sa samo 2% masnoće i dalje su partner svima koji žele biti I SIT… I FIT! Novom kampanjom podsjećamo kako su PIK šunke odličan odabir za sve koji paze na svoju prehranu i žele uživati u hrani bez grižnje savjesti.

PIK Kuhana šunka i PIK Šunka u ovitku sadrže samo 2% masnoće, dok istovremeno porcija od 85 do 100 grama zadovoljava 30 do 50 posto dnevnih potreba za proteinima. Ili, pojednostavljeno, radite li na svojoj fit liniji, a želite istovremeno ostati sit – PIK šunke su idealan odabir za vas. Osim što su ukusne, prepoznatljivog mirisa, PIK šunke su napravljene od jednog komada buta kojem se ručno odstranjuje višak masnoće. U sebi ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju i smanjen udio soli od 25%.

TV spot prikazuje razne situacije u jednom danu i podsjeća nas koliko je važno usvojiti zdrave navike, od odabira nutritivno kvalitetnih namirnica do redovite tjelovježbe.

back to top