PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Zlatni ćevap: Odabrani najbolji roštilj majstori u Hrvatskoj!

Ove godine titula je otišla ekipi Damira Folnegovića “Veseli Prigorci” kojima od srca još jednom čestitamo!

Više od 10 tisuća ljudi stiglo je na finalno natjecanje 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK vrbovec koje je na zagrebačkom Budneku organizirao 24 sata. Pet ekipa iz različitih dijelova Hrvatske natjecalo se za titulu najboljeg roštilj majstora, a glavnom nagradom i prestižnim trofejem 'Zlatni ćevap' okitila se ekipa iz Varaždina 'Veseli prigorci'. Kući su, između ostalog, ponijeli i 30 kg PIK-ovog mesa.

Ponosni smo što se vraćamo u naš Varaždin sa „Zlatnim ćevapom“ te smo sigurni da ćemo roštiljanje nastaviti do kraja sezone jer nam prijatelji i obitelj neće dati mira sve dok ne kušaju pobjednički roštilj barem nekoliko puta!“, izjavili su pobjednici.

„Praščić" iz Zagreba, "Lud, 2 zbunjena, normalan" iz Osijeka, "Ina" iz Novog Vinodolskog,  "Dica Kalelarge" iz Zadra te "Veseli Prigorci" iz Varaždina borili su se svim snagama i malim kuharskim tajnama za titulu najboljeg te su imali samo jedan cilj – impresionirati strogi žiri s Majstorom kuharom Brankom Ognjenovićem na čelu.

 

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića