Povratak

Volim roštilj kalkulator

Razvojem inovativne aplikacije smještene na Volim meso portalu, PIK Vrbovec omogućio je korisnicima da bilo kad i bilo gdje izračunaju točnu količinu mesa potrebnu za pripremu roštilja.

"Koliko nam mesa treba"?, pitanje je koje se nebrojeno puta zapitao svaki organizator roštilja. Koliko će biti ljudi, koliko ih jede ćevape, a koliko vratinu, koliko treba kruha, a koliko povrća? Za čitatelje Volim meso portala, te PIK-ove potrošače i dokazane ljubitelje roštilja, pripremili smo interaktivan i jednostavan Roštilj kalkulator

Lista za kupovinu uvijek pri ruci

Sve što treba napraviti je unijeti broj muškaraca, žena i djece koji će biti na roštilju, označiti koje meso preferirate te dodati priloge. Napredni algoritam roštilj kalkulatora potom će zagrijati svoje kodove i u tren oka vam isporučiti listu za kupovinu. Klik, klik i spremni smo za odlazak u dućan!

Na listi za kupovinu korisnici će pronaći točne, preporučene količine mesa te prijedlog količine povrća i priloga koje su odabrali. Aplikacija funkcionira na svim uređajima, tako da joj se može pristupiti s računala, tableta i mobitela.

Preporuka Volim roštilj proizvoda

Na listi koju će Roštilj kalkulator predložiti, a koja se može pogledati na zaslonu, preuzeti u .pdf formatu ili isprintati, nalaze se Volim roštilj grill proizvodi iz PIK-a.

Posjetite www.volim-meso.hr/rostilj-kalkulator i isprobajte ovu aplikaciju koja pruža rješenje vječitog problema.

Roštilj kalkulator

 Povratak  Desktop verzija