PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Vatreni kamp kreće na veliku turneju. Dođite i vi!

Zagrijavanje za nogometni spektakl godine je započelo - Pogledajte kad stižemo u vaš grad!

Konzum, Ledo, Jamnica i PIK pripremili su za vas uzbudljiv Vatreni kamp koji kreće već 23. svibnja u Zadru i obilazi sve veće gradove u Hrvatskoj.

Vatreni kamp veliki je zabavni park za cijelu obitelj u kojem se možete zabaviti uz mnoštvo zabavnog sadržaja poput velike igre memory, PlayStation turnira, navijačkog facepaintinga, spretnih animatora, glazbu DJ-a i veliku roštiljadu. Uz odličnu zabavu u Vatrenom kampu možete osvojiti i nagrade.

 
Ovdje možete pratiti najave i raspored turneje "Vatreni kamp"!

 

Vukovar - petak, 13.06.2014.

Maxi Konzum, Golubica Mall | 16-20h

Osijek - subota, 14.06.2014.

Super Konzum, Portanova | 16-20h

 

Za dobro raspoloženje i pravu natjecateljsku atmosferu pobrinut će se simpatični Frano Domitrović, koji će moderirati zabavne igre i bodriti natjecatelje. Najmlađe će posebno razveseliti maskote Lede Mede i Kodija, s kojima će se moći družiti i fotografirati.

Svi posjetitelji Vatrenog kampa imat će priliku i napisati svoju osobnu poruku podrške našim nogometašima, koje će se prikupiti i poslati Vatrenima kada će putovati u Brazil.

Do sada smo bili u Zadru, Splitu, Šibeniku, Poreču, Rijeci, Čakovcu, Zagrebu i Karlovcu.

Daljnji vremenski raspored Vatrenog kampa možete pratiti na našim web i Facebook stranicama kao i na stranicama kompanija Konzum, Ledo i Jamnica.

Povedite u Vatreni kamp članove svoje obitelji i prijatelje i ludo se zabavite!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića