Provjerena kvaliteta PIK svježeg svinjećeg mesa leži u 100% hrvatskom podrijetlu, uzgoju i preradi. Životinje rođene na farmama diljem Slavonije, Baranje i središnje Hrvatske, koje se kroz ciklus uzgoja hrane isključivo odabranom domaćom stočnom hranom, čine PIK meso najsočnijim i najukusnijim mogućim izborom za pripremu obroka za Vašu obitelj.
Pakirano svježe svinjsko meso PIK Vrbovca od početka 2011. godine nosi oznaku „MESO HRVATSKIH FARMI“ što je označeno posebnom markicom na svakom proizvodu kojom PIK svojim potrošačima garantira podrijetlo i kvalitetu mesa. Projekt „MESO HRVATSKIH FARMI“ pokrenula je Hrvatska poljoprivredna agencija sa svrhom dobrovoljnog označavanja svinjskog mesa domaćeg podrijetla u koji se prvi uključio PIK Vrbovec. Kada ste sigurni od koga je, ukusnije je!
PIK Vrbovec osim pakiranog svježeg mesa, potrošačima nudi i druge vrste pakiranja poput vakuma ili rinfuze. Za sve dodatne upite i informacije, možete nas kontaktirati na potrošački besplatni telefon: 0800-0807 ili putem e-maila na pik@pik-vrbovec.hr.
NAGRADE i PRIZNANJA:
• QUDAL CERTIFIKAT 2013. - Kategorija: Svježe pakirano meso
• QUDAL CERTIFIKAT 2012. - Kategorija: Svježe pakirano meso