<<< Šunke

PIK Premier šunka

Premium kvaliteta Premier šunke i podrijetlo sirovina čini ovaj proizvod vrhunskim užitkom za sve poznavaoce mesnih delicija rustikalnog okusa.

Premium kvaliteta Premier šunke čini ovaj proizvod vrhunskim užitkom za sve poznavaoce mesnih delicija rustikalnog okusa. Proizvodi se od svinjskog buta te se nakon kuhanja dimi prirodnim postupkom dimljenja, što joj daje specifičnu privlačnu aromu. Ukusne salate, bogati sendviči i tjestenine nezamislivi su bez dodatka Premier šunke, koja svakom jelu daje ono nešto neodoljivo i posebno. Jednako tako, odlična je pržena na tavi ili pečena na grillu u kombinaciji s mesom i jelima od povrća. Premium proizvod poput PIK Premier šunke sada je dostupan gurmanima svakoga dana i u svakome trenutku, upravo kada se zaželite nečeg jedinstvenog. Bilo da se radi o doručku, međuobroku ili večeri, toast s PIK Premier šunkom uz svježu rajčicu i hren namaz oduševit će vaša nepca – uživajte u PIK Premier šunki i prepustite se kraljevskom osjećaju kad god poželite!

Pakiranja:

cca 8kg, narezak 125g

Kako čuvati: 4 ̊C

Rok valjanosti (dana): 120 dana - pakiranje cca 8kg / 40 dana - pakiranje 125g

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića