PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Sočni marinirani odresci za nezaboravan roštilj

PIK Vrbovec pripremio je ukusne i sočne odreske, već pripremljene za pečenje, marinirane ili začinjene!

Ovih dana neizostavan član ekipe za dobar roštilj i druženje zasigurno su grill delicije PIK Vrbovca pod brandom VOLIM ROŠTILJ, uz pomoć kojeg svatko može postati vrhunski roštilj majstor.

Kako bi svojoj ekipi ispekli najbolji roštilj, PIK Vrbovec pripremio je ukusne i sočne odreske, već pripremljene za pečenje, marinirane ili začinjene što sve čini roštiljanje još jednostavnijim.

Odresci Mariniranog svinjskog karea, Svinjskog začinjenog vrata i Mariniranog svinjskog vrata dostupni su u pakiranju od 500 do 600 grama. Uz jednostavnost i brzinu pripreme dodatno ih odlikuje sočnost koja dolazi iz pomno odabranih začina.

Provjereno podrijetlo, širok asortiman i praktična pakiranja najbolji su preduvjeti da uz PIK VOLIM ROŠTILJ i vi postanete vrhunski roštilj majstor te pripremite nezaboravnu roštiljadu. 

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića