PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Počinju PIK roštiljade!

Veliko natjecanje okupit će najbolje amatere u pripremi mesnih delicija s potpisom PIK-a.

I ove godine PIK je sponzor najvećeg roštilj događanja za majstorice i majstore roštilja koji se bore za laskavu titulu najboljih i nagradu „Zlatni ćevap“. U organizaciji 24sata i PIK-a, „3. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK“ posjetit će gotovo cijelu Hrvatsku:

 

01.05. Zagreb - Bundek,

10.05. Osijek ­- Tvrđa,

24.05. Novi Vinodolski - Centar,

25.05. Zadar - Riva,

01.06. Varaždin - Kapucinski trg i

08.06. veliko finale u Zagrebu - Bundek.

 

Borba će se voditi po gradovima između 6 timova koji će svojim tajnama u pripremi najboljeg roštilja s PIK svježim mesom pokušati osvojiti stručni žiri s Brankom Ognjenovićem na čelu.

Pozivamo vas da nam se pridružite i budete dio odlične atmosfere koju će dodatno zagrijati brojni koncerti s popularnim izvođačima, ali i zabavne društvene igre poput one u kojoj će posjetitelji testirati svoje sposobnosti prepoznavanja poznatih PIK-ovih proizvoda.

Otvorenje sezone Roštiljada održat će se ovog četvrtka, 1. svibnja u Zagrebu na Bundeku s početkom u 14.00 sati, a vesela gastro zabava trajat će sve do 20.00 sati.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića