PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Počinje nova sezona PIK roštiljada

Tko će ove godine pripremiti najbolji roštilj i osvojiti Zlatni ćevap? Ne propustite roštiljadu u svom gradu i dođite na druženje uz ukusne Volim roštilj delicije.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK, koje je ujedno i najveće kulinarsko natjecanje na otvorenom, ove godine započinje u Osijeku.

Premijerno kušanje PIK ćevapa, kobasica, ražnjića i ostalih Volim roštilj delicija bit će u Osijeku, 8. svibnja s početkom u 10 sati u Tvrđi. Nakon toga miris roštilja proširit će se sve do Istre i Dalmacije, dok će se tradicionalna završnica i finale natjecanja održati u Zagrebu, 18. lipnja s početkom u 14 sati.

U nastavku donosimo popis svih gradova koje će roštiljada ove godine posjetiti:

  • 8.5. Osijek (Tvrđa) od 10 h uz Grupu Vigor
  • 14.5. Zagreb (Jarun) od 12 h uz Grupu Vigor i specijalnog gosta Ivana Zaka
  • 21.5. Zadar (Riva) od 12 h uz Grupu Vigor
  • 28.5. Umag (Nova obala) od 12 h uz Grupu Vigor
  • 4.6. Jastrebarsko (Perivoj) od 12 h uz Grupu Vigor i Opću opasnost
  • 18.6. Zagreb (Bundek) FINALE od 14 h

O pobjednicima će odlučivati gastro žiri sa chefom Brankom Ognjenovićem na čelu, a kroz program će nas voditi Frano Ridjan.

Osim natjecateljskog dijela osiguran je i bogat zabavni program, koncerti, kulinarske radionice Majstor kuhar tima, degustacije, brojne zanimljive nagradne igre za posjetitelje te vrhunske Volim roštilj delicije po promotivnim cijenama.

Zabava je zajamčena za sve uzraste i ukuse. Odmorite se i opustite s obitelji i prijateljima uz Volim roštilj grill delicije!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića