5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK, koje je ujedno i najveće kulinarsko natjecanje na otvorenom, ove godine započinje u Osijeku.
Premijerno kušanje PIK ćevapa, kobasica, ražnjića i ostalih Volim roštilj delicija bit će u Osijeku, 8. svibnja s početkom u 10 sati u Tvrđi. Nakon toga miris roštilja proširit će se sve do Istre i Dalmacije, dok će se tradicionalna završnica i finale natjecanja održati u Zagrebu, 18. lipnja s početkom u 14 sati.
U nastavku donosimo popis svih gradova koje će roštiljada ove godine posjetiti:
O pobjednicima će odlučivati gastro žiri sa chefom Brankom Ognjenovićem na čelu, a kroz program će nas voditi Frano Ridjan.
Osim natjecateljskog dijela osiguran je i bogat zabavni program, koncerti, kulinarske radionice Majstor kuhar tima, degustacije, brojne zanimljive nagradne igre za posjetitelje te vrhunske Volim roštilj delicije po promotivnim cijenama.
Zabava je zajamčena za sve uzraste i ukuse. Odmorite se i opustite s obitelji i prijateljima uz Volim roštilj grill delicije!