PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIK Vrbovec prisustvovao Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

PIK proizvodi u jakoj konkurenciji osvojili brojna priznanja.

Ocjenjivanje kvalitete šunki i delikatesa od mesa, u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, jedno je od najvećih i najcjenjenijih ocjenjivanja kvalitete u ovom dijelu Europe.

U jakoj konkurenciji 27 proizvođača koji su prijavili 111 proizvoda, PIK Vrbovec je osvojio čak četiri nagrade za Šampiona kvalitete, najveće priznanje za vrhunske proizvode u kategoriji, i to za Piko parizer, PIK Zlatnu kuhanu šunku, PIK Mortadelu i PIK Panona salamu. Uz nagrade za Šampiona kvalitete, u PIK su stigle i dvije zlatne nagrade za PIK Šunku u ovitku te PIK Dimljenu vratinu u ovitku.

Najsuvremenija tehnologija, tim stručnjaka i zaljubljenika u svoj posao, posebni recepti te tradicija duga preko sedamdeset godina garancija su kvalitete koja nema konkurenciju, a nagrade na Novosadskom sajmu potvrdile su kako se trud uvijek isplati.

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića