PIK polutrajne kobasice - Wiener i Tirolska, napravljene su prema tradicionalnim recepturama i odličan su izbor za sve ljubitelje mesnih delicija. Ako želite sočne sendviče i hladne plate začiniti nečim malo drugačijim odaberite Wiener ili Tirolsku kobasicu i zasigurno nećete pogriješiti!

Tirolska kobasica

Narezak koji će se odlično uklopiti u raznovrsne sendviče i hladne plate te obogatiti vaš jelovnik je Tirolska kobasica izrađena od usitnjenog svinjskog i goveđeg mesa s biranim začinima. Saznajte više >>>

Wiener kobasica

Wiener kobasica je polutrajni proizvod napravljen od svinjskog i goveđeg mesa namijenjen za konzumaciju svih generacija. Doručak, pauza na poslu, užina ili večera, idealne su prilike za uživanje u Wiener kobasici koja će unijeti raznolikost u svakodnevni jelovnik. Saznajte više >>>

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića