PIK Vrbovec je poznat po svojim suhomesnatim delicijama, a one najpopularnije poput Dimljene vratine u ovitku i Deluxe Kare Slima dostupne su u praktičnom pakiranju PIK narezaka. Više ne morate čekati u redovima na delikates odjelu, već možete posegnuti u rashladnu vitrinu i odabrati svoj omiljeni PIK narezak. 
 

Dimljena vratina u ovitku

Miris i okus dima oduvijek privlači ljubitelje rustikalnih tradicionalnih aroma pa je tako sočni narezak PIK dimljene vratine siguran odabir za ukusan sendvič. Pripremljena od dijelova svinjskog mesa visoke kvalitete, svojom dimljenom aromom oplemenjuje svako jelo. Saznajte više>>>
 

Deluxe Kare Slim

Nježan i istančan okus Deluxe Kare Slima može se kombinirati uz različita jela, uz malo mašte s kareom možete pripremiti slasne zalogaje. Zahvaljujući niskoj kalorijskoj vrijednosti, ali istovremeno hranjivoj namirnici, Deluxe Kare Slim odličan je odabir za balansirani doručak, međuobrok ili večeru. Saznajte više >>>
 
 

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića