Povratak

PIK Milanska Premier salama

Novi hit za ljubitelje profinjenih okusa!

Porijeklom iz Italije, milanska salama se zahvaljujući svojem specifičnom i zavodljivom okusu proširila cijelim svijetom te je postala popularna u mnogim zemljama Europe.

PIK Milanska Premier salama izrađena je od najkvalitetnijih komada mesa, biranih začina s naglašenijom aromom ružmarina koji dominira u kombinaciji mirodijskih trava – mogli bismo reći kako upravo začin ružmarina cijeloj priči daje mediteranski štih. Salama je sitne granulacije i velikog promjera od 90 mm, sadrži prirodnu plemenitu plijesan koja joj daje istančan okus te je idealna za ljubitelje trajnih salama i prave znalce.

Miris i okus PIK Milanske Premier salame odlično se slaže s tvrdim sirevima poput parmezana, pecorina, paškog ili livanjskog sira, a klasične hladne plate učinit će kulinarskim izazovom za pamćenje.

Sve ljubitelje gurmanskih zalogaja oduševit će svojim nježnim, ali istovremeno i istančanim okusom. S dolaskom ljetnih dana, započela je i sezona piknika, izleta u prirodu i odlazaka na plažu, kako bi bili sigurni da uvijek možete uživati u provjereno dobroj hrani, ne zaboravite pripremiti bogate sendviče u kojima će PIK Milanska Premier salama biti glavna zavodnica.

Tradicija proizvodnje, najsuvremenija tehnologija, birane sirovine, pomno osmišljene recepture i stručnjaci koji s velikom pažnjom i ljubavi obavljaju svoj posao garantiraju vrhunsku kvalitetu PIK Vrbovec proizvoda – provjerena odlična PIK kvaliteta!

 Povratak  Desktop verzija