Povratak

PIK Mega burger na 17 katova

PIK Mega burger na čak 17 katova, s 30 kilograma vrhunskog mesa, oduševio je sve prisutne na ATP turniru u Umagu.

Da uzbuđenja na ovogodišnjem 26. Konzum Croatia Open Umag nije nedostajalo, potvrdio je i roštilj za novinare, koji je održan uoči završnice turnira. Egzibicijsko mega iznenađenje PIK Vrbovca – PIK Mega burger na čak 17 katova, s 30 kilograma vrhunskog mesa, oduševio je i bez daha ostavio sve prisutne.

Pobjednici novinarskog turnira, novinar Hrvatske riječi iz Subotice, Dražen Prćić i fotograf Alexandru Daniel Stoinesku iz rumunjskog medija Sport 7, imali su čast zarezati PIK Mega burger te prvi probati vrhunski mesni specijalitet od 17 katova i 30 kilograma PIK pljeskavica, dimenzija 1 metar visine i pola metra širine.

Pokazujući svestranost i inovativnost PIK-ov roštilj majstor Marko Lučić pripremio je ovo mega iznenađenje, u čijem su spravljanju sa znatiželjom sudjelovali brojni novinari, ali i znatiželjni pogledi posjetitelja koje je privuklo ovo gastronomsko mesno djelo.

Ovogodišnji 26. Konzum Croatia Open Umag završio je u jednakom egzibicijskom tonu kao što je i započeo, neobično i drugačije, uz neodoljive grill delicije iz PIK-ovog asortimana Volim roštilj.

 Povratak  Desktop verzija