PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Otputujte s PIK-om u Brazil na nezaboravnu nogometnu avanturu!

Napravite kupnju bilo kojih PIK proizvoda u vrijednosti od najmanje 49,90 kuna na istom računu. Broj računa prijavite slanjem SMS poruke sadržaja:

PIK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221.

PIK Vrbovec je za sve svoje potrošače organizirao NAGRADU IGRU u trajanju od 15. ožujka do 15. svibnja u kojoj će najsretniji osvojiti vrijedne nagrade:

  • 3 x putovanje za 2 osobe u Brazil i 10 000 kn na potrošačkoj kartici za džeparac,
  • 5 x Play station 4 konzole,
  • 20 dresova i
  • 50 PIK poklon paketa.

Što trebate učiniti? Pošaljite SMS-om broj računa koji sadrži PIK-ove proizvode u iznosu od najmanje 49,90 kuna, ime i prezime i adresu na 60221 i pričekajte izvlačenje krajem mjeseca svibnja te možda baš vi postanete sretnik koji će dobiti priliku otputovati u zemlju sambe i nogometa.

Samo je jedno u životu vrijedno“, a to je trenutno odlazak u Brazil – ipak je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu u kojoj će ovo ljeto ljubitelji nogometa svih generacija uživati iza malih ekrana, a oni najsretniji otputovat će zajedno s vatrenim dečkima – Srnom, Olićem, Ćorlukom i drugima – u Brazil!

Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri, iznenadite prijatelje, bolju polovicu, ali i sebe nezaboravnim putovanjem u Brazil te drugim vrijednim nagradama iz bogatog fonda i uživajte u delicijama s potpisom PIK-a.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića