PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Novi PIK grill specijaliteti - Volim roštilj

Šiš ćevapi, uštipci sa slaninom i sirom te ćevapi sa sirom - novi grill specijaliteti iz PIK-a!

Nadolazeće toplo vrijeme idealno je za roštiljanje s obitelji i prijateljima, a da bi sve prisutne oduševili roštiljem koji pripremate, odabir kvalitetnih  namirnica za roštilj je neizostavan. Kako bi priprema roštilja bila što jednostavnija, pobrinuo se PIK Vrbovec uz ove godine još bogatiji grill program – „Volim roštilj“.

Svima dobro poznati grill program PIK Vrbovca „Volim roštilj“ uz širok izbor ćevapa, kobasica, pljeskavica i ražnjića obogatio je svoju ponudu s novim proizvodima - šiš ćevapima, uštipcima sa slaninom i sirom te ćevapima sa sirom.

Vrhunske PIK grill proizvode možete pronaći u modernim crnim pliticama. Atraktivna folija „Volim roštilj“ asortimana, lako se otvara i omogućuje još bržu i lakšu pripremu omiljenih grill specijaliteta. Prepoznatljiv PIK okus i širok izbor zadovoljit će sve one željne slasnog roštilja.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića