PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

NIKIforija svijet u Varaždinu!

Omiljeni PIKO od sada u novom ruhu, oduševit će ljubitelje planetarno popularnih Ninja kornjača!

NIKIforija svijet je zabavni park za cijelu obitelj s mnoštvom aktivnosti poput facepaintinga, foto kutka, izrađivanja Ninja štita, slaganja puzzli, memory igrica i igre "Čovječe ne ljuti se" u prirodnoj veličini. Klinci i klinceze će moći iskazati i svoju kreativnu stranu te nacrtati omiljenu Ninja kornjaču, a svi crteži bit će izvješeni na velikom panou.

Veselo društvo krenulo je na turneju iz Zagreba. Druženje se nastavlja po cijeloj Hrvatskoj! 

Posljednja postaja NIKIforija svijet turneje bit će Varaždin, ove subote (11.10.) od 14 do 18 sati ispred Super Konzuma na adresi Gustava Krkleca 1/A.

PIK se uključio u nacionalnu euforiju sa svojim Pikom koji je omiljen upravo kod mlađih generacija. Novo ruho s Ninja kornjačama, oduševit će sve fanove Donatella, Raphaela, Michelangela i Leonarda.

Piko je savršen doručak, užina ili lagana večera za školarce i njihove obitelji, a od ove jeseni bit će još zabavniji uz Ninja kornjače i njihove pustolovine. Zahvaljujući crvenom mesu visokovrijedne svinjetine i govedine, izvrstan je i kao izvor neophodnih proteina.

 

Do sad smo bili u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Osijeku, Zadru, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Puli i Poreču. U galeriji vam donosimo tračak atmosfere iz NIKIforija svijeta.

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića