Meso hrvatskih farmi

Pitate li se ponekad odakle dolazi meso koje kupujete u prodavaonicama?

PIK svježe pakirano meso dolazi na stolove potrošača s više od 100 farmi diljem Hrvatske, pri čemu se koriste najviši svjetski tehnološki i higijenski standardi. PIK Vrbovec, najveći nositelj oznake Meso hrvatskih farmi na hrvatskom tržištu crvenog mesa, društveno je odgovorna kompanija koja potiče razvoj hrvatskog sela i domaćeg gospodarstva, brinući se pritom o dobrobiti životinja na farmama, ali i vodeći računa o zaštiti i očuvanju okoliša.

Spajanjem istočnih i sjeverozapadnih dijelova Lijepe naše, hrvatskog sela i domaćeg uzgoja temeljenog na višestoljetnoj tradiciji i visokoj tehnologiji, PIK Vrbovec i Belje zajedno su stvorili izniman proizvodni ciklus sljedivosti – “Od polja do stola“. Povezana je tako poljoprivreda i proizvodnja, a hrvatskim potrošačima osigurani svježi i domaći, uistinu hrvatski proizvodi od svježeg crvenog mesa.

Vaše omiljene PIK proizvode s oznakom Meso hrvatskih farmi - svježe pakiranu junetinu, svinjetinu i mljeveno meso možete pronaći u omiljenoj Konzum prodavaonici.

PIK pakirano svježe meso = Meso hrvatskih farmi 

 

Preuzmite knjižicu, saznajte više o mesu koje kupujete i isprobajte recepte s preporukom farmera!

Vezani dokumenti

Preuzmite knjižicu s receptima

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića