PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Kaj su jeli naši stari

S velikim veseljem Vas pozivamo u Vrbovec na 34. turističko-kulinarsku manifestaciju „Kaj su jeli naši stari“ od 29. do 31. rujna.

Već tradicionalno krajem kolovoza Vrbovec postaje središte gastronomskih događanja te okuplja brojne zaljubljenika iz gotovo cijele Hrvatske. PIK Vrbovec prepoznao je važnost ove manifestacije za lokalnu zajednicu i promociju vrbovečkog kraja te je njezin generalni sponzor od samih početaka.

Posjetite u subotu na Trgu Petra Zrinskog od 10.00 sati kulinarski show majstora kuhara Branka Ognjenovića i Alme Čatlaka te se pridružite u 17.00 sati humanitarnoj akciji „Vaša i PIK-ova kuna za pomoć djeci iz udruge LERI“ i kušajte PIK Mortadelu tešku čak 200 kg.

U nedjelju Vas očekuje nastavak humanitarne akcije, a od 12.00 sati možete uživati u gastro showu PIK-a uz najbolje roštilj majstore i degustaciju PIK-ovih specijaliteta.

Veselimo se Vašem dolasku!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića