PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Kaj su jeli naši stari

Dođite u Vrbovec na 36. turističko-kulinarsku manifestaciju Kaj su jeli naši stari i isprobajte jela koja će za vas pripremati PIK - Bakin ujušak u subotu i Dedekov ručak u nedjelju.

Već tradicionalno zadnji vikend u kolovozu Vrbovec postaje središte gastronomskih događanja te okuplja brojne posjetitelje iz cijele Hrvatske, povodom održavanja turističko - kulinarske manifestacije, 'Kaj su jeli naši stari'.

Iz bogatog programa izdvajamo gastroshow PIK Vrbovca u subotu, 27.8., s početkom u 10h na Trgu Petra Zrinskog kada ćemo pripremati Bakin ujušak, a u nedjelju, 29.8., Dedekov ručak koji možete kušati već od 12h.

Za vrijeme trajanja manifestacije moći ćete besplatno degustirati PIK mortadelu od 200 kg i pritom se uključiti u humanitarnu akciju „Vaša i PIK-ova kuna za udrugu Renato – kuhari bez granica". Sva sredstva namijenjena su za pomoć djeci s urođenom srčanom manom.

Pozivamo da nam se pridružite i kušate jela spravljena po recepturama naših baka, a na info punktovima možete kao i uvijek kupiti zdjelicu "Kaj su jeli naši stari", koja omogućava kušanje svih jela koja se pripremaju.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića