PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Finale 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK

Roštiljada počinje u 12.00 sati, a vrhunska zabava garantirana je sve do 22.00 sata.

Ove nedjelje, 8. lipnja zagrebačko jezero Bundek ugostit će finale 3. Prvenstva Hrvatske u Roštiljanju uz PIK. Zadovoljstvo nam je pozvati vas na događanje koje će okupiti vrhunske roštilj majstore i ljubitelje mesnih delicija iz PIK Vrbovca.

Roštiljada počinje u 12.00 sati, a vrhunska zabava garantirana je sve do 22.00 sata.

U proteklih mjesec dana roštilj prvenstvo je obišlo cijelu Hrvatsku i još jednom dokazalo da druženju na otvorenom uz dobru glazbu i odličnu hranu nema premca. Pobjednici uzbudljivog natjecanja u roštiljanju, osim brojnih vrijednih nagrada sponzora, osvojit će ove nedjelje i prestižnu nagradu 'Zlatni ćevap', rezerviranu za najbolje roštilj majstore.

Zagrebačko finale bit će i prava glazbena poslastica jer će svi prisutni moći uživati u koncertu Ivana Zaka, Begina i Kumova. Uz bogati glazbeni program, posjetitelji će imati priliku sudjelovati i u nagradnim igrama te osvojiti brojne vrijedne nagrade. Voditelj roštiljade i u finalu je neizostavni Frano Ridjan.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu po vrlo povoljnim cijenama, ove nedjelje ne morate planirati ručak. Povedite svoju obitelj, pozovite prijatelje i zabavite se uz delicije s potpisom PIK-a!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića