Povratak

Domaća pečenka - novi proizvod stvoren za blagdane

PIK Vrbovec na blagdanski stol donosi novi proizvod od najfinijeg mesa svinjske lopatice – Domaću Pečenku.

Ovaj vrhunski proizvod okusom podsjeća na domaću, bakinu kuhinju, a od ovog prosinca može se pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, u komadu na polici i narezana na odjelu delikatese.

Pečenku čini posebnom način pripreme koji joj daje specifični domaći okus pečenja popraćen zapečenom ukusnom koricom. Prednost Pečenke je i to što se može pripremiti na više načina i poslužiti u raznim prigodama, bilo da je riječ o platama i sendvičima ili svečanom blagdanskom ručku.

Tri su načina posluživanja Pečenke:

  1. Kupljena ili narezana na šnite odmah je spremna za konzumaciju
  2. Šnite Pečenke možete također zagrijati u mikrovalnoj ukoliko preferirate topla jela
  3. Dodatno zapečena u pećnici, 40  minuta na 200 stupnjeva celzijusa, Pečenka postaje idealan obrok za blagdanski stol

Klik na video recepte i ideje za serviranje!

 Povratak  Desktop verzija