PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Dođite na završnicu PIK roštiljada

Pridružite nam se na roštiljadama u Zagrebu ovaj vikend i saznajte tko osvaja 'Zlatni ćevap'. U subotu smo na Bundeku, a u nedjelju nas čeka veliko finale na Jarunu!

Nakon održanih roštiljada u 4 hrvatska grada: Osijek, Zadar, Umag i Jastrebarsko, ovu subotu 18. lipnja, 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK stiže u Zagreb i to na Bundek gdje ćemo izabrati zadnju ekipu koja ulazi u veliko finale ovog natjecanja amatera.

Finalno natjecanje održat će se u nedjelju 19. lipnja na Jarunu, a u borbi za Zlatni ćevap snage će odmjeriti 7 pobjedničkih timova, koji će imati priliku pokazati svoje vještine i službeno postati najbolji roštilj majstori u Hrvatskoj.

  • Subota, 18. lipnja, Bundek (jugoistočna strana jezera) - kvalifikacije
  • Nedjelja, 19. lipnja, Jarun (Malo jezero kod polivalentnog igrališta) - finale

Program počinje u 12 sati, a ulaz je slobodan tijekom cijelog dana. Za dobru atmosferu jamči svirka uživo Klape Kampanel i Mladena Kosa u subotu te grupe Vigor i Ivana Zaka na nedjeljnom finalu. 

Oba dana posjetitelji će moći kupiti svježe pripremljene grill delicije PIK-a po vrlo pristupačnim cijenama. Ovaj vikend idealan je za odmoriti nakon napornog radnog tjedna i zaboraviti na kuhanje ručka.

Provedite vikend uz najbolje Volim roštilj delicije i dobru zabavu na Bundeku i Jarunu!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića