PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK

Osam gradova ugostit će najbolje natjecatelje u pripremi PIK roštilja. Ne propustite roštiljadu u svom gradu!

Najveće kulinarsko natjecanje na otvorenom, ponovo se vraća uz PIK Vrbovec. Četvrto prvenstvo Hrvatske u roštiljanju okupit će sve majstorice i majstore roštilja čiji će zadatak biti pripremiti vrhunska jela od PIK mesnih delicija. Iako će se natjecatelji koristiti različitim kulinarskim trikovima, nagradu „Zlatni ćevap“ dobit će onaj čije jelo bude najbolje po ocjeni majstora kulinarstva Branka Ognjenovića.

Ovo prvenstvo, koje je ujedno najveće kulinarsko natjecanje na otvorenom, PIK Vrbovec organizira u suradnji s 24 sata, a posjetit će sljedećih osam gradova:

  • 24.4. petak - Križevci (Trg Antuna Nemčića)
  • 26.4. nedjelja - Umag  (Nova obala)
  • 1.5. petak - Zagreb (Jarun)
  • 9.5. subota - Zadar (Riva)
  • 24.5. nedjelja - Kastav (Centar)
  • 30.5. subota - Osijek (Tvrđa)
  • 13.6. subota - Knin (Park u Ulici dr. Franje Tuđmana)
  • 21.6. nedjelja - Orahovica (Jezero Orah)
  • 28.6. nedjelja - Zagreb (Bundek) - FINALE

 

Premijerno kušanje PIK ćevapa, pljeskavica i ostalih mesnih delicija održalo se u Križevcima, nakon čega se miris roštilja krenuo širiti po cijeloj Lijepoj našoj, a tradicionalna završnica i finale natjecanja održat će se u Zagrebu, 28. lipnja s početkom u 12 sati.

Ne propustite roštiljadu u svom gradu i dođite probati kakvog su okusa PIK mesni komadi, opustite se s društvom uz bogat zabavni program, koji će voditi poznata televizijska lica Frano Ridjan i Martina Validžić.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića